6 Cara Kurangkan Sakit Bersalin

entry berkenaan dunia kehamilan lagi maklumlah tuan blog tengah mengandung. so, banyak la benda yang nak dikongsikan bersama dengan pembaca blog. hehehe. ika baca, ika kongsi dengan korang jugak. sama-sama dapat manfaat kan ? kali nie ika nak share 6 cara kurangkan sakit bersalin ataupun nama lainnya contraction. perkataan contraction nie memang femes la di kalangan bakal ibu. info berkenaan cara kurangkan sakit bersalin nie ika baca di page Dunia Anak Comel, https://www.facebook.com/duniaanakcomel/posts/949430091834243. korang kalau nak baca info lain berkenaan dunia kehamilan nie, boleh la ke page Dunia Anak Comel.







bagi ika tips nie sangatlah berguna. ika harap ika dapatla praktikkan tips nie bila dah nak bersalin nanti. ika harap suami ika pon baca entry nie. hahahaha ! ika nie bersalin kat mana pon belum tahu lagi sebab due date ika tu bukan betul. nurse suruh standby je bila-bila masa. so, ika sedang bertabah. ika just doa semoga urusan ika nanti dipermudahkan. 

1 comment:

  1. Sempat fae cuba tarik nafas dan hembus nafas panjang just now hehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com