10pcs Blue Infant Kids Care Kit | Lazada

kali nie nak share satu lagi barang baby yang ika beli secara online. memandangkan ika nie memang jenis pemalas nak pegi cari barang kat kedai, so penyelesaian nya adalah cari je online. lepas tu dah berkenan, beli ! hahahahahaha ! kali nie ika beli 10pcs Blue Infant Kids Care Kit. alaaaa. peralatan untuk baby tu >.<

kalau korang nak tengok barang nie kat Lazada, boleh tengok kat sini, https://www.lazada.com.my/10pcs-blue-infant-kids-care-kit-nail-clipper-set-thermometerbrush-scissors-comb-etc-14807557.html sementara stok masih ada la. kalau dah takde, memang link tu terus invalid :P




kids care kit nie ada dua warna. satu warna biru dan satu lagi warna pink. tapi ika amik warna biru sebab kalau dapat baby girl pon masih lagi sesuai. kalau beli pink, dapat baby boy, lain macam pulak rasanye. heehehehe. ika beli nie dengan harga RM26.00. oh ye ! barang nie barang dari China. so, pos dia lambat la sikit barang sampai. makanye korang kenalah bertabah kalau nak beli barang nie.

10 pcs Blue Infant Kids Care Kit
 1x Comb
 1x Nail File
 1x Nail Clippers
 1x Soft Baby Brush
 1x Nasal Aspirator
 1x Scissors
 1x Medicine Syringe
 1x Medicine Spoon
 1x Thermometer
 1x Digital Thermometer



barang pon dah sampai dengan selamat nya. ok je ika tengok barang tu. elok dan cantik. tak sabar nak bagi baby pakai. hehehe

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com