Tupperware Twinkle Baby Bottles | Tupperware

baru-baru nie ika ada lah dapat hadiah daripada kak long ika. hadiahnya bukan untuk ika pon tapi untuk baby ika. kak long hadiahkan ika set Tupperware Twinkle Baby Bottles. memandangkan kak long ika nie memang pengguna tegar barang-barang brand Tupperware nie, sebab tu lah dia hadiahkan benda nie kat baby ika.

kak long ika nie dia beli melalui kawan dia hadiah nie. so, kawan dia lah yang pos. sekali sampai dalam kotak tepung gandum. hahahahaha ! ika ingatkan ape la barang dalam kotak tepung gandum nie. sabar je lah. heee






ika lupa pulak nak amik gambar isi dalam nya. aduuuuu. yang pencuci botol susu tu, kawan kak long bagi free gift. kalau korang nak tahu ape isi dalam kotak nie, korang boleh tengok gambar kat bawah nie. sama macam dalam gambar nie lah yang ika dapat tu.


  • 1 x 110ml Snack Cup Dispenser
  • 1 x 110ml Snack Cup
  • 1 x Baby Bottle Penguin 5oz
  • 2 x Baby Bottle Penguin 9oz
  • 1 x 2L Cartoon Canister One Touch
  • 1 x Gift Box

pape pon, terima kasih Kak Long ! hehehehe. hadiah untuk ika mana ? :P

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com