Tips Elak Bayi Songsang

entry hari nie ika nak share dengan korang tips untuk mengelakkan bayi songsang untuk para ibu yang tengah mengandung tu. hikss. tips nie macam biasalah ika jumpa dalam page Info Ibu Hamil, https://www.facebook.com/iihamil/posts/1880736292143725. korang kalau nak tengok macam-macam lagi tips mengandung nie, boleh la ke page Info Ibu Hamil. seriously sangat berguna.










baby ika masa scan di minggu ke 24 masih lagi kedudukan dia songsang. tapi masa tu nurse cakap jangan risau sebab banyak lagi space untuk dia pusing. so, masa minggu ke 26, kebetulan masa tu ika sakit perut sangat, ika scan lagi sekali kat klinik swasta. doktor cakap baby dah pusing. dah tak songsang. heeee. Alhamdulillah baby dah pusing. risau jugak kalau baby taknak pusing nie.

ika doakan ibu mengandung kat luar sana pon dipermudahkan urusan sepanjang kehamilan nie. jangan stress. enjoy je hokey ? :D

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com