Koleksi Pendrive

koleksi pendrive ika. tak sangka banyak jugak pendrive ika. hahahaha ! ini pon ade seketul hilang. warna pink pulak tu yang hilang. disebabkan taknak bagi hilang lagi a.k.a kot ada orang mengaku tu pendrive dia, ika labelkan lah macam nie. senang.


pendrive nie ade jenama Kingston, Adata dan jugak Apacer. ika pon tak tahu la yang mana satu paling elok sebab ika bukan pesen yang suka simpan dokumen dalam pendrive. kebiasaannya ika akan kosongkan pendrive ika nie lepas dah copy maklumat.

yang no 1 tu paling lejen. dari zaman belajar kat UiTM Machang lagi. takmau pulak hilang dia nie. hahahahaha ! walaupun 4GB tapi cukuplah tu untuk seorang student pada masa tu. nampak je macam buruk tapi masih boleh pakai hokeyyy. hehehe.

yang no 2 tu ika dapat masa pegi kursus. baik betul penceramah tu sampaikan semua peserta pon dia sedekah pendrive. hahahaha ! untung kan sape pegi kursus tu. 8GB kot. syukur selalu. yang no 3 tu beli sendiri. no 4 tu ofis bagi. no 5 ika lupa. kahkahkah ! doa ika sekarang semoga pendrive ke 6 tu kembali ke pangkal jalan. lama dah dia hilang. sayang kot pendrive tu. warna pink. mana tahu kot la ade rezeki ika terjumpa semula dengan dia. hiksss >.<

1 comment:

  1. Memang legend abes yg nombor satu tuh..masa sekolah ada guna jgk tapi hmm hilang ntah ke mana taktahu la..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com