Graf Blogpost

baru-baru nie sajalah ika p godek-godek graf kat Microsoft Word tu. memandangkan dah lama sungguh haih tak main graf nie, sajalah ika buat graf untuk blogpost ika nie dari tahun 2010 sampailah tahun 2016. nak tengok naik turun entry blog ika. hahahahaha !


tahun 2011 paling rajin ika menulis entry. pasaipa taktauu. heeee. paling sikit entry ika adalah pada tahun 2015. yang nie memang tahun paling sibuk bagi ika. Alhamdulillah tahun 2016 entry naik semula jumlahnya. hikss


kalau korang tengok pada graf nie, start dari tahun 2011, entry blog ika nie makin menurun, bukannya makin menaik. hahahahaha ! menurunnya dari tahun 2011 sehingga tahun 2015. makin lama makin menurun tapi akhirnya tahun 2016 ika dah bersemangat semula untuk update blog. harapnya tahun 2017 nie entry lebih la daripada tahun 2016. heeeee :P

tahun nie dah 7 tahun ika berblog. harapnya dapatlah sampai 10 tahun. nie dah masuk tahun ke 7 pon dah macam malas nak update blog. kadang tu bukan malas pon, kekangan masa yang sangat tidak mengizinkan ika update blog. ade je benda nak dikongsikan tapi kalau dah takde masa, macam mana nak update. harapnya terus istiqamah la ika nie.

1 comment:

  1. Hihi siap ada graf... Jgnlah berhenti menulis sis :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com