Gestational Diabetes Mellitus (GDM)

entry kali nie ika nak share dengan korang berkenaan Gestational Diabetes Mellitus (GDM) semasa hamil. info nie ika terbaca di facebook page Info Ibu Hamil, https://www.facebook.com/iihamil/posts/1856261894591165. ika suka baca info berkaitan ibu hamil nie kat page tersebut. korang kalau nak tahu lagi banyak info berkenaan dunia kehamilan nie bolehla ke page Info Ibu Hamil.





ika minum air gula di minggu ke 28. pengalaman ika minum air gula bagi ika takde la teruk sangat macam yang orang lain alami. mungkin air gula ika tu ade perisa. hahahaha ! tapi jenuh jugakla nak habiskan segelas tu. cuma bagi ika takde la rasa nak termuntah atau pening ke ape. Alhamdulillah dipermudahkan part yang tu. ika cuma takut kena cucuk je. hehehehe

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com