Fetal Kick Counter | Connected Mums Club

baru-baru nie ika ada la daftar satu lagi kelab untuk mak-mak nie. Connected Mums Club. lebih kurang sebulan la jugak, ika dapat parcel dari Connected Mums Club nie. mula tu ika taktahu pon itu dari Connected Mums Club sebab ika hanya dapat satu kotak yang ika pon macam konfius jugak la. dah macam surprise. hahahaha !

bila dah bukak kotak tu, ika terkejut tengok isi dalam nya. ika dapat free gift dari Connected Mums Club nie iaitu Fetal Kick Counter. tak sabar ohoii nak pakai. masa ika dapat tu, ika di minggu ke 26. tapi ika try jugakla kira pakai Fetal Kick Counter nie sebab ika sendiri dah boleh rasa pergerakan baby ika.




inilah Fetal Kick Counter yang ika dapat tu. comel sangat warna purple. kecik comel senang nak bawak, senang nak gantung, senang nak sumbat masuk dalam beg. hahahaahaha !


nak pakai benda nie senang je, setkan je bagi ada tanda tapak kaki kat bahagian skrin kecil tu. pastu setiap kali baby tendang, tekan kat tapak kaki warna pepel yang comel tu. start daripada tu, masa dia pon akan bermula. bila dah cukup 10 kali baby tendang, masa akan berhenti dan akan keluar bunyi musik. hiksss. seronok sangat ! hahahaha

1 comment:

  1. Menariknya. Dulu time nak check up baru update buku pink tu. Sebab selalu kerja luar kadang tak sempat nk isi. Tp setiap pergerakan ada catat dalam buku kecik 😊

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com