Drypers Wee Wee Dry Free Sample | Drypers

musim mengutip free sample. kuikuikui. tak lama lagi baby nak keluar. mama dia gigih mintak free sample. bukan ape. nak kan yang terbaik untuk baby yang bakal lahir nanti. mama dia pulak bukan jenis rajin nak p tilik satu-satu kat mall. hahahaha ! so, dengan adanya free sample nie la memudahkan bakal mak-mak kat luar sana untuk buat perbandingan.

kali nie ika dapat free sample dari Drypers. untuk Drypers nie ika mintak sample Wee Wee Dry saiz New Born. terlebih dahulu, ika daftar jadi ahli Drypers. so, ika akan dapat emel dari Drypers nie. ika diberi dua keping sample saiz yang sama.



Drypers nie sebenarnya banyak jenis. ika pon belum habis belajar lagi ape beza diorang nie semua. yang ika tahu, drypers nie ada Drypers Touch, Drypers Wee Wee Dry, Drypers Classic, Drypers Drypantz dan Drypers ClassicPantz. ape bezanya ? korang boleh google sendiri. hahahahaha ! harapnya baby sesuai la dengan diapers yang mama dia pilih nanti >.<

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com