Bedung Instant Hanaroo | Cikgu Bio

entry kali nie ika nak share satu lagi online shop yang ika pernah beli barang dengan diorang nie. kali nie ika beli bedung instant Hanaroo. yang nie pon dikenalkan oleh bos ika jugak. bos ika pernah beli. sebelum ika beli, ika dah tengok material kain bedung nie yang bos punya. sebab tu ika berani beli. hehehehe

ika beli bedung baby nie kat Instagram Cikgu Bio, https://www.instagram.com/cikgubio/ . kalau korang nak tengok warna-warna yang ada, boleh la tengok kat Instagram Cikgu Bio ataupon korang boleh wassap je Cikgu Bio nie di 019-6658187.



gambar kat atas nie adalah dua helai bedung instant yang ika beli. apa yang ika suka dengan bedung instant nie adalah sebab dia dua warna dalam satu. yang warna maroon kat luar tu, dalamnya adalah warna hijau. dan yang warna hijau kat luar tu pulak, kat dalama dalah warna ungu. so, kalau dah jemu pakai warna maroon, pusingkan je tukar pakai warna hijau yang bahagian dalam pulak. hehehehe

tunggu baby keluar nanti ika bagi pakai. sekarang takdak baby lagi nak bagi pakai. hehehe. baby dah pakai nanti, ika update lain :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com