4R Photo Prints 48 PCS (With Frame Box) | Pixajoy

sebelum nie ika ade share satu entry ika buat name card di Pixajoy. korang boleh baca entry tu kat sini, http://www.nooratikahramli.com/2017/01/free-name-card-pixajoy.html . dan kualitinya memang bagus. so, bila ika terjumpa lagi satu promosi dari Pixajoy nie kat fb, ika terus la grab satu. kali nie promosi hanya bayar RM8.90 untuk print out 48 keping gambar bersaiz 4R. saiz 4R nie saiz yang macam kita cuci gambar kat kedai gambar dulu-dulu tu. hahahahaha ! oh ye, lagi satu RM8.90 tidak termasuk pos :P

ika hanya grab je dulu satu tapi ika tak terus hantar gambar untuk print out. dalam sebulan jugaklah baru ika hantar gambar yang ika nak print out tu. selepas dipilih-pilih gambar, maka dapatlah 48 keping untuk dicuci. dan sekali lagi ika bayar untuk pos RM8.48 kalau tak silap ika. tunggu tak sampai seminggu pon, barang dah sampai. yeayyy !





tadaaaaaa ! shantek takkk ? hahahaha. Alhamdulillah kualiti gambar bagus dan servis pon cepat. terima kasih Pixajoy sekali lagi. hehehe. nanti ade promosi lain, ika akan menyusul lagi. hehehehe. nanti nak beli frame gambar pulak, nak deko-deko kat rumah. boleh la kan. hehehehe. ade jugak rasa macam nak gantung-gantung gambar tu pakai penyepit comel tu. tp tunggu la dapat rumah sendiri. baru syok nak deko-deko. hiksss

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com