Welcome Gift from Drypers Baby Club

baru-baru nie ika ada la daftar beberapa kelab untuk mak dan anak. salah satunya adalah Drypers. korang kalau nak daftar jugak, boleh la klik link nie https://www.drypers.com.my/drypers-baby-club/ . ika daftar sebab nak tahu beberapa maklumat berkenaan pampers Drypers nie. lagi pulak ika belum decide untuk belikan pampers jenama ape untuk baby ika nanti. aduuuuu >_<

bila dah daftar Drypers Baby Club nie, ika diberikan welcome gift daripada pihak diorang. ika sebenarnya tak perasan hadiah diorang nie sebab kebanyakan surat menyurat ika adalah alamat ofis tapi untuk Drypers Baby Club nie ika terpaksa pakai alamat rumah sewa. peti surat rumah sewa tu memang jarang sangatlah ika bukak. hahahahaha !


ika dapat diari ibu dan anak daripada Drypers Baby Club nie. diari nie seriously sangatlah comel. nanti ika share dengan korang gambar belah dalam diari nie. sayang nak tulis-tulis. hahahaha ! 







haaaaa. dah tengok isi dalam diari nie ? cantik kan ? heeeee. dalam diari nie diorang ada jugak bagi baucer untuk beli pampers. banyak la jugak dapat baucer tu.






tak tahu la sempat pakai ke tak baucer nie. hahahaha ! ape pon, terima kasih Drypers Baby Club ! ^^

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com