S-26 Mama Free Sample | S-Mama Club

satu lagi kelab mama yang ika join. kali nie ika join S-Mama Club. korang boleh klik kat sini, https://www.wyethnutrition.com.my/en/my-s-mama-club . yang nie ika mintak free sample untuk susu ibu. bukan susu baby ye . hikss

S-26 Gold Progress nie sebenarnya ade pelbagai jenis susu untuk setiap lapisan umur. bermula dari mengandung, kanak-kanak dan orang dewasa. disebabkan ika tengah mengandung, ika mintak la free sample untuk susu ibu mengandung. apa yang ika suka adalah diorang siap call ceritakan apa yang best dengan S-26 Mama for Maternal and Lactating Mothers. siap ajar cara bancuh by phone. heeeeee



gambar kat atas nie free sample yang ika dapat iaitu S-26 Mama for Maternal and Lactating Mothers. tak sabar nak try nie. antara produk lain S-26 Gold Progress ialah :


untuk maklumat lanjut, korang boleh la terus ke laman web diorang, https://www.wyethnutrition.com.my/en . kat sana korang akan dapat banyak lagi maklumat . ape pon, ika ucapkan terima kasih buat S-26 Gold Progress sebab sudi hantarkan sample susu nie dekat ika. Inshaallah ika akan cuba sample susu yang dihantar tu ^^

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com