Huggies Dry Diapers Free Sample | Huggies

kali nie ika nak share free sample lagik. ika dapat free sample untuk new born baby. yang nie memang ika request untuk free sample Huggies Dry Diapers. buat masa sekarang ika dengan suami belum decide lagi nak beli pampers brand ape. so, kita mintak sample je lah dulu. boleh pegang-pegang. hehehehe. korang kalau nak try jugak, boleh klik sini, https://www.huggies.com.my/home/

kat laman web diorang tu jugak korang boleh baca pelbagai info. ika suka baca kat situ sebab ika pon takde pengalaman ape. memang sangat perlukan bahan bacaan. heeeee. meh la ika share dengan korang sample yang dapat haritu.




Huggies hantar kat ika sample nie dua keping. itupon dah cukup sangat haih. sebab bukan nak pakai sekarang. kitorang just nak rasa dan pegang sendiri pampers nie. nak tahu lembut ke tak. sesuai ke tak untuk baby kitorang nanti. heeee

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com