Frisomum Gold Stage 0 - Friso Free Sample | Friso Gold

nak share free sample lagik ! haahahaha . kali nie ika dapat sample percuma dari Friso Gold. ika mintak sample untuk susu ibu mengandung jugak yang nie. so, diorang hantar sample Frisomum Gold Stage 0 - Friso. korang boleh klik sini, http://www.friso.com.sg/products/frisomum-gold-stage-0.html . yang nie pon ika belum try lagik sebab baru je sampai.




Frisomum Gold Stage 0 - Friso nie diorang hantar kat ika 3 pek kecil comel macam gambar kat atas nie. nanti ika dah try, ika up entry kat blog nie ye. hikss. tak sabar dah nie nak try susu ibu mengandung nie. dah la tengah tak cukup kalsium nie. hahahahaha ! terima kasih Friso Gold ! :)

1 comment:

  1. Wah! kalau ngam tuh boleh la teruskan minum..hehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com