Baby Bergerak !


sejak dah boleh rasa pergerakan bayi dalam kandungan nie, rasa seronok sangat. seronok yang tak tahu nak describe macam mana. seriously kadang-kadang tu curious jugak la kan ape yang baby dok buat dalam tu. hahahahaha ! macam ika, bayi ika nie paling aktif waktu malam. bila ika dah nak tido, dia pon mula lah aktif.

pertama kali ika dapat rasa bayi ika gerak adalah masa minggu ke 19 kalau ika tak silap. sekarang ika dah masuk minggu ke 24. dah macam-macam ika rasa pergerakan. heeee. masa mula tu memang terkejut la. tak pernah rasa macam tu. mula tu ada rasa cam geli tapi akhirnya jadi seronok pulak. hahahahaha ! doakan ika dan bayi ika selamat semuanya ye ;)

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com