7 Tahun blog http://www.nooratikahramli.com/

pejam celik pejam celik, dah masuk 7 tahun ika dengan dunia blog nie pada 17 Mac 2017 yang lepas. tahun nie macam tahun lepas, blog jadi sendu. update pon tak menentu. tak tahu lah sampai tahun ke berapa mampu bertahan blog nie. heeee



ini pon tak tahu nak update ape. hahahaha ! korang boleh baca entry birthday blog ika kat link bawah nie :P

1st Birthday

2nd Birthday

3rd Birthday

4th Birthday

5th Birthday - takde entry :P

6th Birthday


tak sangka dah masuk tahun ke 7 dengan dunia blog nie. harapnya lepas nie makin banyak la entry ika update. bukan malas tapi sebenarnya kekangan masa. nak update kat phone pon tak feel. kena pakai laptop atau pc baru boleh update entry dengan puas. nampak gaya kena beli tab la seketui camni . hahaha ! alasan je semua tu. harap suami baca. ehhh :P

sekarang busy dengan keje, lepas nie busy dengan anak pulak. lagi sendu la nampak gayanye blog nie. kuikuikui. tapi ika tetap bersyukur dengan adanya blog nie, rezeki ika juga bertambah. walaupun tak aktif sangat, masih ada yang nak dapatkan khidmat review dari ika. Alhamdulillah :)

ape pon, doakan ika terus berusaha dengan blog ika nie :P

2 comments:

  1. Fae masa ne cuba biasakan update blog pakai phone.

    ReplyDelete
  2. Wah congrats Kak Ika dah 7 tahun berblogging. Lama tuh. Saya ni pon blogging cam chipsmore je kejap ada kejap xde. hahaha.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com