Masalah Tidur Yang Sering Dihadapi Ibu Hamil

dah lama tak update blog. so, meh la ika share dengan korang berkenaan masalah tidur yang sering ibu-ibu mengandung hadapi. dan ika akan share pengalaman ika jugaklah sepanjang mengandung nie. ika baca benda nie kat page Info Ibu Hamil. kalau korang nak tahu banyak lagi info, boleh la ke page Info Ibu Hamil, https://www.facebook.com/iihamil/posts/1855977231286298.



untuk trimester pertama nie, ika rasa semua ika alami. cuma yang 'morning sickness' tu ika kena pada sebelah malam. heeeee. ika rasa trimester pertama la yang paling memenatkan. dengan takde sebarang pengalaman, nak kena hadapi semua tu. tapi fikir pasal anak, kena KUAT ^^


sekarang ika di trimester kedua. untuk trimester kedua nie ika selalu alami hidung tersumbat. yang nie boleh dikatakan setiap malam. jenuhh . hahahaha ! tabah je lah kan demi anak. yang mimpi bukan-bukan tu ika pernah dapat. tapi bukan selalu. kalau tak silap ika, sekali je pernah mimpi mengarut sungguh.


yg trimester ketiga nie, coming soon. . tinggal beberape minggu lagi nak melangkah ke trimester ketiga. semoga ika makin kuat. hikss. doakan ika dan baby ok dan sihat kedua-duanya ^^

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com