Lelaki atau Perempuan ?

tak lama dah nak masuk minggu ke 20. ika ada terbaca yang di minggu ke 20, jantinan baby dah boleh nampak. eksaited la jugak nak tahu. tapi ika dah plan nak balik kampung minggu ke 20. sepatutnya ika ada appointment untuk scan tapi kita balik kampung dulu lah ye. hahahaha ! ika dah lama tak balik Kota Bharu. dah lama tak jumpa mama.


ika dah mintak cuti lama sikit sebab nak balik Kota Bharu. nak makan puas-puas makanan Kelantan. kikikiki. tapi sekarang dah start musim banjir. doa lah keadaan kat sana semakin pulih. Inshaallah. balik dari cuti nanti dapatlah kita scan. semoga baik-baik sahaja. doakan dipermudahkan untuk ika dan baby. ika tak kisah baby boy atau girl. dah ade dah nama untuk baby. heeee :)

4 comments:

  1. semoga semuanya dipermudahkan sis. btw jemput join giveaway ainaa :) http://nikainaa.blogspot.my/2017/01/giveaway-sephia-by-nik-ainaa_29.html

    ReplyDelete
  2. Hi Ikapukpuk..
    Hope your pregnant journey going very well!
    btw, jemput singgah my blog and surprise for you!!
    Congratulations!!

    ReplyDelete
  3. akak doa kan ika dpt pe yg ika idamkan.
    girl or boy, yg penting sihat sempurna, kan?
    in shaa Allah...
    aida memang suka makanan kelantan, tau. best!
    terbaik. murah...

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan kak ika :* tak kisah boboy atau gegirl yang penting mesti comel & bambam hikhik

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com