Ibu dan Bayi

ika nak share dengan korang apa yang ibu mengandung disyorkan buat dan apa yang jadi pada bayi dalam kandungan mengikut minggu kehamilan masing-masing . since ika dah mula merajinkan diri untuk membaca bab-bab ibu dan baby nie, ika ada jumpa satu posting di fb yang sharekan apa yang berlaku sepanjang proses kehamilan. kalau korang nak follow page yang ika baca tu, boleh ke page fb Info Ibu Hamil.










so, korang di minggu ke berape ? ika di minggu ke 15 ataupun dah di bulan ke 4. ada banyak minggu lagi untuk ditempuh. ika doakan semua ibu-ibu mengandung dipermudahkan urusan :) doakan untuk ika dan baby jugak. first time. so, macam-macam rasa ada. ika hanya mintak yang ika kuat jer. heeee

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com