Free Name Card | Pixajoy

baru-baru nie ika ada terbaca entry kat blog Mama Maszull berkenaan kad nama percuma oleh Pixajoy. so, ika pon teruslah bukak laman web Pixajoy untuk try jugak. mana la tahu kan kot ada rezeki dapat free jugak. hikss. ika try la GRAB A SET tu, Alhamdulillah masih ada. ika pon design lah kat dalam tu terus. design je biasa-biasa. lagi pulak ika memang tak pandai nak design lawa-lawa. hahahaha!

kad nama nie hanya free untuk satu side sahaja. bukan belakang depan ye. kalau korang berjaya grab a set, korang ada 14hari untuk hantar design kad nama nie. ika haritu, design je terus dalam pixajoy tu pastu submit je terus. yang free tu hanya kad nama sahaja. makanya, kos penghantaran akan ditanggung oleh kita sendiri sebanyak rm8.48 untuk Semenanjung Malaysia. ok la tu kan ? dan free nie hanya untuk 100 keping sahaja ye :P

ika submit design hari Selasa, hari Khamis kad nama nie dah selamat sampai. kejap je ika rasa. ika ingat lama nak siap. meh la ika share dengan korang kad nama yang ika design tu. kikikiki






bagi ika, kad nama nie ok lah. sebab ika ingat biasa je. bagi ika berkualiti la jugak. kalau korang tengok gambar akhir nie, kad tu dah dilaminate. so, permukaan tu tak kasar macam kad biasa. ika buat kad nie sebab macam tak pernah ada kad nama sendiri untuk blog. so, apa salahnya kalau ika buat satu khas untuk blog ika walaupun designnya tak seberapa. hikss. 

3 comments:

  1. Wahhh cantiknya design bisnes kad awak yer :)

    ReplyDelete
  2. Cantik. CR Pun ada buat tapi tak share kat blog ag. Nanti ada masa nak share pulak.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com