Sorry


sorry buat semua yang masih sudi singgah kat blog ika nie . kekangan masa dan kerja . seriously sangat tak sempat nak update blog nie . blog makin lama makin terabai . ini pon curi-curi update jugak sikit untuk bulan Ogos yang dah pon nak berakhir esok . pape pon terima kasih buat yang sudi singgah .

buat yang nak ika emelkan checklist kahwin tu, Insha Allah akan ika usahakan emelkan pada korang . ramai sangat yang mintak . kadang dah pening yang mana ika pernah hantar, yang mana belum lagi . maaf sangat ye :'(
Read More

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com