Tooth Brush Holder | Nile.com.my

barang terakhir yang ika beli di nile.com.my. kali nie ika beli Tooth Brush Holder. sebenarnya dah lama berkenan kat benda alah nie tapi asyik hold untuk beli. kat bawah nie ika share dengan korang semua saiz tooth brush holder nie. bagi ika besar la jugak. ika ingatkan kecik je. sekali bila dah sampai sangat puas hati dengan saiznya. yang nie design katak. kat nile.com.my, korang akan jumpe jugak design lain.


yang ika beli adalah warna hijau. macam biasa la warna pink dah habis. kahkahkah ! benda comel macam nie biasanya memang kebanyakan orang akan beli warna pink. kikiki. so, ika pilih warna hijau. ika beli satu sahaja sebab memang dah aim nak letak barang apa. so, satu pon dah memadai. kalau korang nak beli jugak, boleh tengok kat sini : http://www.nile.com.my/products/15511. ika beli dengan harga RM4.90 untuk satu nie.

kat bawah nie ika share dengan korang si katak comel nie bila ika dah tampal kat dalam bilik mandi kitorang. comellll sangat. geram je tengok. hahahahaha !




sangat berguna sekali si katak nie. so, takde la dok bersepah dah barang dalam bilik mandi nie. biasalah bila bilik mandi kecik, kena pandai jimatkan ruang dalam bilik mandi. salah satu cara jimatkan ruang adalah dengan tampal perkakas kat dinding. hahahaha !

1 comment:

  1. Pelekat Tooth Brush Holder ni kuat tak di dinding?

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com