Sticker Note | Nile.com.my

barang ketiga yang ika beli di nile.com.my. kali nie ika beli Sticker Note. seriously ika berkenan sangat kat benda nie. sangat berbaloi untuk dibeli bukan setakat comel. hahahaha. kalau korang tengok dalam gambar kat bawah nie, contoh penggunaan sticker note nie. tampal kat tepi pc korang. yang ada gambar kucing tu.



kat atas nie ukurannya. sebelum ika beli, memang ika ukur dulu pc ofis ika nie. pc yang ika pakai nie saiz 28cm. so, takde la lebih banyak sangat. nice. ika pon beli la satu. ika nie memang banyak benda nak kena tampal kat benda alah nie. so dengan ade nya sticker note nie boleh la ika tampal macam-macam nota. hiksss. ika beli stiker note dengan harga RM6.40. korang boleh tengok kat sini : http://www.nile.com.my/products/11817.

yang ika dapat nie gambar burung hantu. dia hantar secara random. so, tak tahu la gambar ape yang korang akan dapat tapi semua pon comel-comel. so, no worry hokey ?




inilah hasilnya. hahahaha ! sampai je terus ika tampal kat pc ofis ika. suka hati kau je ika kan? hahahaha. ika tampak sebab pc ofis ika nie ada plastik lagi. so, berani la tampal. sticker note nie ada pembaris tau. so, in case korang malas nak cari pembaris dalam laci, boleh la terus ukur kat sini. hahahaha ! tak sabar rasanya nak tampal nota-nota kat sticker note nie. weeee

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com