Madu Kelulut RPS Ulu Kinta, Ipoh

nak perkenalkan kat korang salah satu produk keluaran orang asli since ika pon keje dengan Jabatan Kemajuan Orang Asli. so, meh la ika kenalkan korang salah satu produk yang dihasilkan diorang. Madu Kelulut RPS Ulu Kinta, Ipoh. untuk pengetahuan korang RPS tu adalah Rancangan Pengumpulan Semula dan Ulu Kinta tu pulak nama perkampungan orang asli. kampung nie terletak di Ulu Kinta, Ipoh, Perak.



kat atas nie gambar produk madu kelulut yang dihasilkan diorang. kalau korang berminat, boleh la call no kat atas tu. yang nie saiz kecik sahaja. ada jugak dalam botol yang saiz besar. dan harga pon korang kena lah tanya dahulu. kikikiki. tapi seriously nie madu asli bukan tiruan punya. kalau yang asli, mestilah harga pon mahal sikit.

antara khasiat madu kelulut :
  • anti kanser
  • anti-oksidan yang tinggi
  • meningkatkan metabolisme badan
  • menambahkan tenaga batin
  • mengekalkan kecantikan
  • menguatkan wanita yang baru
  • merawati pelbagai penyakit dan kecederaan dalaman

banyak khasiat yang dapat kita ambil dari madu kelulut. so, apa lagi. jom lah cuba amalkan minum madu kelulut.

1 comment:

  1. wah macam-macam eh khasiat madu kelutut, neeza pun baru balik dari MAHA 2016 so baru tau pasal madu kelutut, first time dengar dari ekspo tulah, hehe.. baru tau jenis madu, kihkih

    jemput singgah dan komen
    www.neezalife.com

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com