Kod Warna Buku Check Up Ibu Hamil

since ika dah buat buku check up, ika nak share lah dengan korang kod warna buku check up untuk ibu hamil. ada beberapa kod warna untuk buku check up dan maksud disebalik kod warna tersebut. kat bawah nie buku check up ika. yang pastinya ika punya kod warna adalah HIJAU


setahu ika, ada 4 kod warna iaitu PUTIH, HIJAU, KUNING dan MERAH. nak tahu apa maksud untuk setiap kod warna nie ? meh ika share dengan korang. kalau korang nak banyak lagi Info berkaitan Kehamilan, boleh la ke FB Info Ibu Hamil :) ika pon banyak baca berkenaan ibu hamil nie kat sana sebab ika pon pertama kali mengandung. takde pengalaman. kena banyak research.





ika punya warna hijau dan ika tak pasti kenapa.ye la tu taktahu kenapa. hahahaha ! padahal memang bermasalah pon. nasib la tak warna merah. pape pon tak kisah la kod warna apa pon, doakan ika dengan baby nie sihat dan semuanya dipermudahkan untuk ika. makin hari makin takut pulak. kuikuikui. 

1 comment:

  1. saya punya hijau sebab jarak pregnancy skarang ngan kelahiran sebelum ni kurang 2 tahun.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com