ASUS PC Hard Case for Asus ZenFone 2 (Black) | Lazada

baru-baru nie ika ada beli barang kat Lazada. on weekends. bangun pagi-pagi, lepas suami pegi keje, on Lazada kat handphone, godek-godek, terjumpa casing phone. terus beli. lepas dah bayar baru perasan yang casing nie dari China. so, makan masa dalam dua minggu jugaklah untuk sampai. hahahahaha ! punyalah excited nak beli casing nie sampai tak tengok pon barang nie dari mana. maka, menunggulah ika selama dua minggu untuk dapatkan casing phone ika nie tapi takpelah sebab memang nak sangat casing baru memandangkan casing lama tu dah tak rupa casing. hahahaha !



kat atas nie la gambar casing phone yang ika beli tu. ASUS PC Hard Case for Asus ZenFone 2 warna Hitam. ada banyak warna tapi ika amik yang warna hitam. hitam kan elegen. ewahhhh. ika suka casing nie sebab ada yang tongkat kat belakang tu in case ika nak tengok movie dalam phone, ika just pakai je lah tongkat belakang tu dan tengok movie dengan tenangnya.



camnie la rupa phone ika bila dah pakai casing baru nie. nampak smart la sikit berbanding sebelum nie. dengan harga hanya RM21, ika rasa puas hati walaupun kena tunggu dalam dua minggu untuk barang sampai. tapi bila dah sampai, memang excited nak pakaikan kat phone. heeee. casing nie keras. ika suka sebab takde la bila jatuh dia tercalar ke hape. memang nampak smart bila dah pakaikan kat phone tapi tak girly macam selalu lah. hahahaha ! takde dah pinky nie.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com