360 Degree Rotationg Wood Cosmetic Organizer Makeup Box Case | Shopee

baru-baru nie ika ade la dapat baucer dari Shopee. disebabkan lama dah tak shopping kat Shopee nie, ika pon shopping la. dan memang ade benda yang ika aim dalam Shopee tu. tapi letak dalam cart je dulu. peram. hahahaha ! alang-alang dah dapat baucer, ika pon beli la. kuikuikui.

ika beli 360 Degree Rotating Wood Cosmetic Organizer Makeup Box Case. benda nie la yang ika dah lama aim walaupun barang mekap ika bukan banyak pon. hahahaha ! tapi punyalah berkenan kat benda nie. siap boleh berpusing-pusing lagi. ika dapat nie dengan harga RM26.13 selepas pakai baucer. murahhh kan ? :P



camni la hasilnya selepas dipasang oleh officemate ika. terima kasih banyak-banyak ye korang semuaaaaa. hahahahaha ! benda nie dia pos bukan dah siap pasang tau. korang kena diy sendiri. jangan risau sebab dia ada bagi instructions siap dalam kotak tu nanti. korang cuma kena pasang sendiri sahaja. ika haritu pon tengok je officemate ika pasang. pastu siap google la cara nak pasang. akhirnya siap jugakkkk pasang. usung la dari ofis bawak balik ke rumah. kikikiki


itu je pon barang ika. hahahaha ! banyak lagi kosong. nampak gayanya nak kena cari lagi barang nie. lalalalala. ika rasa pakai yang macam nie lagi tersusun barang ika. sebelum nie ika campak je dalam kotak. semua sekali haaa dok dalam tu. pastu terkebil-kebil nak cari. bila pakai yang nie, senang. nak barang tu, pusing je. hahahahaha. kalau korang pon nak, boleh la ke Shopee :)

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com