Review 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs

baru berkesempatan nak update entry nie . kekangan masa . maaf sangat buat penganjur . ini pon terpaksan curi masa nak update entry . blog pon dah lama tak berupdate tapi gagahkan jugak update entry untuk review penggunaan 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs nie yang ika cuba selama sebulan .



masalah kulit yang ika hadapi ialah berjerawat dan berjeragat . selain itu, kulit ika jugak jenis yang sensitif . ika sudah beberapa kali cuba beberapa produk kecantikan tetapi bila ika salah pilih produk, jerawat akan mula naik sampai kadang-kadang penuh satu muka . pedih dan sakit pulak tu . liang-liang pori pada muka ika jugak terbuka . malu rasanya pada kawan-kawan . masalah lain adalah parut jerawat yang sampai sekarang tak hilang-hilang lagi . selain itu, masalah paling utama ika ialah masalah gelap pada bawah mata . sampai sekarang ika masih belum jumpa produk yang sesuai .

SEBELUM

SELEPAS

maaflah noo gambar selepas tu masam mencuka . hahahaha ! banyak keje nak kena hadap . maka kenalah bertabah . apa yang pasti gelap bawah mata tu dah makin kurang . parut jerawat ika pon dah makin hilang . Alhamdulillah ! ^^ 

korang nak tahu ape rahsia ika ? macam mana cara ika hilangkan parut hitam ? macam mana cara nak hilangkan jeragat ? macam mana cara untuk melembapkan kulit muka ? dan macam mana cara untuk hilangkan garis halus dan kedutan di muka ? korang nak petua kulit flawless ? senang sahajaaaaa . gunalah 3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS ;)

meh ika share antara kelebihan menggunakan 3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS nie :

 Mengecutkan jerawat
 Mengecilkan liang pori
 Anjalkan kulit muka
 Kawal minyak muka
 Cerahkan kulit wajah
 Tegangkan kulit muka yang menggeleber
 Hilangkan gelap bawah mata
 Melindungi kulit dari sinaran UV
 Dapatkan kulit tona sekata


so, sape yang taknak kulit flawless kan ? semua orang pon nak kulit flawless . apa kata korang cuba 3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS . memang berbaloi-baloi . terima kasih 3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS ;)


Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

5 comments:

  1. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html
    Done follow sini. Jemput ke blog saya juga.

    ReplyDelete
  2. Datang dari contest sama.. All the best ika!

    ReplyDelete
  3. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com