Pink Delima Makanan Sunnah

entry kali nie ika nak share dengan korang satu lagi online shop untuk korang terjah. baru-baru nie ika ada lah beli makanan sunnah nie dengan Kak Aima. kalau korang nak tengok ape yang Kak Aima nie jual, korang boleh la ke fb page Pink Delima Makanan Sunnah. yang ika beli macam kat bawah nie adalah Set Combo Bajet dengan harga RM11 tidak termasuk pos.


apa yang ada dalam set combo bajet nie ? dalam set nie ada kurma mariami, kismis golden jumbo, buah tin, apricot dan cranberry. seriously sangat berbaloi-baloi. ika amik dua set. satu set tu ika makan dalam sehari lebih. hahahahaha ! nampak gayanye kena repeat order nie. dah macam makan jajan je. makan sambil buat keje sampai tak perasan dah nak habis :P

kalau korang nak beli jugak, bolehla ke fb page Pink Delima Makanan Sunnah ataupon order melalui whatsapp ke no 017-5040585.

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com