Nike Running Shoes kini tampil dengan koleksi baru !

hari nie ika nak share satu benda yang menarik untuk korang . sape kat sini peminat jenama Nike ? kalau korang adalah salah seorang peminat jenama Nike, ini adalah berita yang sangat baik untuk korang . so, meh la ika share sedikit berkaitan Nike Running Shoes yang pasti membuat korang berkenan :p


bila kita cakap je tentang jenama kasut terkemuka Nike pasti kita sudah terbayang dengan koleksi Nike Running Shoes wanita bukan ? apatah lagi kerana koleksi terbaru kasut Nike Running Shoes for Women diperbuat dengan bahan yang sangat bermutu lantas mengekalkan reputasi jenama hebat ini dalam pasaran di seluruh dunia. namun, sebenarnya antara faktor utama yang membuatkan Nike lebih menyerlah dalam industri sukan dan fesyen adalah kerana rekaan kasutnya yang sangat cantik, segar dan cukup fashionable !

Malah, apa yang menarik ialah sekarang ini Nike telah tampil dengan a new collection of Nike Running Shoes yang lawa rekaannya. cukup lawa untuk anda pakai sepanjang hari ! yes, ini bermakna anda boleh memakai kasut sukan Nike Malaysia ini bukan semata-mata untuk tujuan bersukan sahaja ya ! sebaliknya anda boleh pakai untuk hari-hari biasa walau ke mana sahaja anda mahu pergi.

tapi pasti ramai tertanya-tanya how to pull a nice fashionable look with a pair of running shoes from Nike ? well, imej yang sporty sekarang cukup 'in' dalam dunia fesyen. anda boleh gabungkan pakaian kegemaran anda bersama kasut larian Nike Malaysia untuk dijadikan outfit yang lebih segar penampilannya. tidak percaya ? jom tengok gambar di bawah .




see ? siapa kata wanita tidak boleh kelihatan bergaya dengan kasut sukan ? apa yang penting ialah anda tahu kasut manakah yang sesuai untuk dipadankan dengan baju yang anda ada dalam wardrobe. start making your own research dan jangan takut untuk buat sedikit mix and match !

cantik kan semua kasut keluaran Nike nie . ada yang berkenan tak ? apa lagi, jom lah shopping ! heeee ^^

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com