Koboy D'Rimba Cafe, Sunway City, Ipoh

kali nie ika nak share satu kedai makan yang best untuk korang cuba . ika dah lama nak tulis entry nie tapi asyik malas datang melanda . so, kali nie ika gagahkan jugaklah untuk tulis memandangkan ika memang suka kedai makan nie . heeee

kedai nie nama dia Koboy D'Rimba Cafe . terkenal dengan shell out . sejujurnya ika dah makan kat kedai nie lebih dari 3 kali . hahahaha ! ada la kot 4-5 kali . sekarang pon nak p makan lagi tapi memandangkan sekarang tengah tak sihat, suami tak bagi la makan lagi shell out nie . tunggu dah betul-betul sihat kita p makan lagi naaa :P

Alamat :
16, Jalan SCI 1/10,
Sunway City,
31150 Ipoh, Perak



ika memang suka makan shellout . ika penah la try beberapa shellout kat Ipoh nie tapi yang paling berkenan di hati, shellout di Koboy D'Rimba Cafe nie . kalau dah 4-5 kali p makan tu takkan la tak berkenan lagi . hahahaha ! ika suka rasa dia . sedapppp . siap boleh meratah bagai lagi . suami pon layan je lah bawak ika p makan walaupun ade sekali tu sampai 3 hari berturut-turut kami p makan kat situ . tabahnya seorang suami :P

korang yang foodlover tu boleh la try makan shellout di Koboy D'Rimba Cafe, Sunway City, Ipoh nie . senang je nak cari kedai nie . kedai nie dekat dengan Giant Sunway City ;)




2 comments:

  1. Saya pun penggemar shell out juga. Asal ada restoran yg ada konsep ni, saya pasti akan pergi...hehe

    ReplyDelete
  2. sedap betul tuh kalau 3 hari berturut turut!..hehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com