Tune Hotel - Cyberjaya D'Pulze Mall

awal bulan Oktober, ika ada exam di Putrajaya . so, sebelum hari exam tu, ika try la cari beberapa hotel sekitar Putrajaya tu . jumpa la beberapa buah hotel tapi lastnye ika amik hotel Tune Hotel - Cyberjaya D'Pulze Mall . ika dari dulu memang suka dengan Tune Hotel . masa mula-mula sampai Ipoh dlu pon, ika dok kat Tune Hotel . so, ika nak cuba la pulak Tune Hotel di Cyberjaya D'Pulze Mall .

Tune Hotel - Cyberjaya D'Pulze Mall
Block D, Cyberjaya CBD,
Persiaran Multimedia, Cyber 12,
63000 Cyberjaya,
Selangor

03-88009103

masa ika booking hotel nie, ika tak tahu pon hotel nie dekat mall ke hape sebab tak de baca pon perkataan mall tu . yang ika baca, Tune Hotel D'Pulze, Cyberjaya . so, masa tu fikir just nak pegi rehatkan diri dan amik exam . dan ika dah bayar siap-siap secara online . pegi just bawak diri dan beg . ehh

ika dengan bff ika, Laila . kami cari hotel nie pakai maps je lah . nasiblah tak sesat . Alhamdulillah jumpa jugak hotel nie . tapi macam biasalah bagi kami yang sama-sama blur nie . hahahaha ! sampai-sampai je, betul ke nie wei . nie macam shopping mall je . tapi dok fikir betul dah nie . pegi je . terus park, pastu jalan kaki lah kami terkedek-kedek p check in . nasib baik la park dekat je . park mall pulak tu .

meh la ika share sikit gambar bilik ika dapat tu . bilik nie tingkat 12 . view dari bilik nie memang lawa tapi lupa nak amik gambar . kikikiki . 








Alhamdulillah sangat selesa dok hotel nie . nak makan pon tak payah nak pegi makan jauh-jauh . keluar je dari lift kat ground floor tu, amik kiri terus masuk mall . senang kau ! hahahaha . tapi kena bertabah la makan kat situ . pilih la harga yang berpatutan dan halal yang penting . seriously memang banyak kedai makan dalam mall tu . korang boleh pilih nak makan kat mana . kami nie kejap nak makan kat situ, kejap nak makan kat sini . hahahahaha ! nanti ika share kedai makan tu pulak next entry hokey ? :P

2 comments:

  1. baru minggu lepas pegi sini.. tp toilet dia tak de kunci.. ahhahaa.. kalau la ada member yg pedajal bukak.. perghhhh... meroyan kot dlm tu..hehehhe...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com