Thai Tom Yam, Ayer8, Putrajaya

baru-baru nie  ika berkesempatan untuk berkunjung ke Putrajaya . pegi pon sebab ade kelas bimbingan . hehehehe . so, ika dengan bff ika decide untuk tido kat Dengkil . malam tu kami pegila pusing-pusing cari makan kat Putrajaya . last-last kami sesat . hahahahaha ! then, ika call kak +Yanty Lee tanye kat mana kedai makan yang best . so, kakty suruh pegi ke Ayer8 . heeee . tenkiuuuu kakty ^^

ika dengan bff ika tu pon terus la pakai maps cari kat mane Ayer8 tu . dan Alhamdulillah jumpa jugak . pusing-pusing cari kedai mana yang kami nak cuba . last kami decide untuk try makan kat Thai Tom Yam . 

jus epal asamboi & jus epal

kuey tiew tomyam

nasi goreng seafood

so, here we go makanan yang kami order . ika punya jus epal asamboi dan jugak kuey tiew tomyam . seriously memang sedap bagi ika la tapi pedas . hahaha ! ika nie memang tak bape nak tahan makanan pedas tapi sebab lapar punya pasal, memang habis la ika makan kuey tiew tomyam tu . hehehe

so, untuk korang yang nak cari makan sekitar Putrajaya tu, boleh la korang cari dalam maps, Ayer8 . kat situ ade banyak pilihan kedai makan . selain tu ade jugak kedai-kedai barangan lain . yang ika suka ialah suasana kat Ayer8 tu . besttt je bila ika pegi malam tu . siap boleh jalan-jalan kat tepi tasik tu . syok woooo . . heee :P

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com