Magnum, IOI City Mall

ini cerita dah lama . baru nak update . sibuk sikit semenjak dua menjak nie . kikiki . nie curi masa jap update blog . baru-baru nie ika ngikut ex officemate ika masa ika ada kelas kat Putrajaya . so, rehat tu, kami ngekor je lah dia . hahahaha ! dia bawak la kami p jalan-jalan kat IOI City Mall . lepas dah habis diorang shopping *ika tak shopping pon*, dia bawak la kami p makan aiskrim yang menjadi pujaan ramai iaitu Magnum . 

selama nie ika dok tengok je kawan-kawan update diorang p makan aiskrim nie . hahahaha . kalau ajak suami pon, belum tentu lagi dia nak bawak ika p makan aiskrim nie . akhirnya, ada jugak rezeki untuk makan aiskrim nie :P


bila dah first time p makan aiskrim nie kat kedai dia sendiri, mulalah tahap keterujaan tu jadi melebih-lebih . kikiki . habis la ika p tanya abang tu itu apa, ini apa . hahahahaha ! nasib la abang tu layan je lah perangai nie . bila ika cakap nak amik gambar pon, dia layan je :P




teruja tengok dia hias-hias aiskrim tu . kikiki . biasa dok makan aiskrim magnum yang biasa je . takde la segala bagai topping tu . nie siap boleh pilih nak letak topping ape .


aiskrim Laila :P

aiskrim Kak Najibah :D

yang nie mestilah ika punya ^^


the three of us . lepas habis makan, kami balik ke kelas . pelajar cemerlang memang camni . wakakakaka ! terima kasih Kak Najibah belanja kami makan aiskrim nie . terima kasih jugak bawak kami jalan-jalan . nasib baik tak sesat . heeee . terima kasih layan perangai kami . Inshaallah ada masa kita jumpa lagi ;)


last but not least mestilah gambar si pukpuk nie . makin lama makin debab kau nie pukpuk . bila entah nak kurus . dah bape kali niat dah nak kurus . hahahahaha ! takpe la kan pukpuk, janji kau bahagia . ewahh :P

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com