Campur Campur Kitchen, D'Pulze Mall, Cyberjaya

nie entry bersambung dari Tune Hotel Cyberjaya D'Pulze Mall . disebabkan kami bermalam di Tune Hotel tu, kami decide untuk cari makan dalam D'Pulze Mall tu je . bukan jauh pon . jalan kaki saja . yang penting dalam bangunan yang sama . hahahaha !

kami punyalah pusing-pusing dalam D'Pulze Mall tu untuk cari kedai makan . disebabkan banyak sangat kedai makan dalam tu, so agak susah untuk buat pilihan . lastnya kami decide untuk makan di Campur Campur Kitchen . restoren nie menyediakan makanan ala Chinese, Indonesia dan Thailand .


Campur Campur Kitchen
Lot UG 18,
Upper Ground Floor,
D'Pulze Shopping Centre,
Persiaran Multimedia,
63000 Cyberjaya

meh la ika share sikit makanan yang kitorang cuba di Campur Campur Kitchen . makan berdua sahaja dengan bff ika, Laila . kami berdua pilih untuk makan yang hidangan set sebab dah malas nak fikir . hahahaha ! pastu kami tengok harga pon sangat ok ;)





sebelum makan, haruslah selfie . entah bila dapat singgah lagi sini . so, kenalah buat kenang-kenangan . seriously memang sedap dan ika rasa satu set nie banyak kot makanan dia . semuanya sedappp . aduuuu ! rasa nak pegi makan lagi kat sini . puas hati ! ^^

4 comments:

  1. Selalu je p makan kat D'Pulze tu, tp x pernah masuk kedai ni. Hehe...thanks for sharing. Next time boleh try (^^,)

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed
    ***Bloglist Nov~Dis 2016 by Yana Pink Blossom***

    ReplyDelete
  2. memang kedai ni gelap ke?
    nampak menarik je, portion pun banyak :D

    ReplyDelete
  3. memang sedap makan kat campur-campur ni, k lily pun dah cuba dah

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com