Resipi Roti Sosej Berkeju

hari nie nak share satu lagi resipi simple . yang nie ika jumpa kat fb . try buat untuk breakfast . senang sangat-sangat . 


Bahan-Bahan

  • Sosej
  • Roti
  • Cheese
  • Serbuk Roti
  • Telur (dipukul)
  • Sos Cili ataupon mayonis


Cara-Cara

  • Rebus sosej terlebih dahulu .
  • Sementara tunggu sosej, lenyekkan roti .
  • Kemudian, letakkan kepingan cheese .
  • Selepas itu, letakkan sosej yang telah direbus tadi .
  • Gulung dan lekatkan dengan sedikit telur yang telah dipukul .
  • Celupkan roti tadi dengan telur .
  • Salut dengan serbuk roti .
  • Goreng .
  • Siap dihidangkan .


done ! boleh la cicah dengan sos cili ataupon mayonis . selamat mencuba korang semua . senang sangat dah nie . kalau korang takdak serbuk roti, boleh jugak pakai biskut cracker tu . lenyekkan je biskut tu bagi hancur semua . gantikan je lah . hokey ? maaf tau sebab takdak gambar yang ika dah potong . kuikuikui .

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com