#PukPukMasak

kemain hashtag tu . hahahaha ! sejak dah mula aktif kat Instagram nie, rasa seronok pulak . mungkin sebab kat Instagram ika tak ramai kawan macam kat fb . sejak dah jadi isteri kepada Encik Baharudin nie, banyak benda yang berubah . dulu tak suka masak, sekarang dah mula suka masak . dah mula belajar masak walaupun sorang je makan .


berbekalkan buku resipi hadiah dari suami, ika cuba lah masak . boleh dikatakan banyak jugak yang ika dah try masak ikut resipi dalam buku tu . bila dah siap masak, mulalah gatal tangan nak upload dalam Instagram . itupun bila rajin . kadang, siap masak terus makan sebab dah lapar sangat ! hahahaha

nanti kalau diizinkan dan kalau ika berkesempatan, Insha Allah nanti ika share resipi dekat blog nie . itupon kalau rajin . sekarang nie banyak malas dari rajin . balik rumah dari keje, badan dah lemau . masak sebab lapar sangat je . selagi boleh tahan, gagahkan jugaklah bertahan . tapi gemuk jugak . ehhh camne tu . kikikiki

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com