Kea Garden, Cameron Highlands

baru-baru nie berkesempatan ke Cameron Highlands bersama rombongan cik kiah . seronoknyaaaaa rasa . lain kali mohon buat la lagi rombongan nie . best ! hahahahaha . bila ke Cameron Highlands, tak sah kalau tak beli strawberi kan ? hari tu ika sempat jugaklah beli strawberi dan jugak paling ika suka, jagung ! heeeee

di saat orang lain sedang sibuk shopping sakan, ika dengan kawan ika pulak seronok dok posing sakan . kahkahkah ! kami jumpa port baik punyeee . sebelum nie takde pulak tempat nie atau ika yang tak perasan atau baru bukak . ermmm . tapi seriously sangat cantik ! biasalah bila jemah-jemah jumpa port lawa, shantekkkkk, memang tak habis la dengan posing sakan :P

inilah dia KEA GARDEN ! lawa kan ? cantik kan ?



tempat nie dekat dengan kawasan pasar di Kea Farm . tempat yang selalunya ramai yang singgah tu haaa . rombongan kami haritu singgah la kat situ untuk shopping tapi ika dengan kawan, kami p posing dulu baru shopping . kahkahkah !






kat Kea Garden nie, taman dia sangat berwarni-warni . ceriaaaaa . sakan hoii amik gambar kat sini . hahahaha ! tak kesah la ramai orang ke hape, posing tetap posing . oh ye, kat sini ade jugak diorang bukak 5D art kalau tak silap tapi kami tak masuk pon . kami amik gambar kat luar tu je . hiksss . nanti lain kali kalau pegi Cameron Highlands lagi, nak cari tempat yang ika belum penah sampai pulak ;)

pink rose ^^

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com