Jamuan Hari Raya Aidilfitri JAKOA Negeri Perak dan Kedah

entry kali nie pon entry lama tapi baru nak update . hahahaha ! bertabah la wahai followers sekalian . majlis nie 29 Julai 2016 . makanya dan sebulan lebih berlalu tapi ika nak jugak update sekeping entry di blog ika nie sebagai kenang-kenangan gituuuuu .

untuk tahun 2016 nie, JAKOA Daerah Batang Padang dan Muallim telah pon dipilih untuk menjadi tuan rumah bagi Jamuan Hari Raya JAKOA Negeri Perak dan Kedah . kiranya yang nie yang grand punya untuk JAKOA bagi Negeri Perak dan Kedah . so, pagi-pagi lagi kami dah gerak ke Tapah  . kami kalau bab makan memang laju . hahahahaha !

gambar nie ihsan dari JAKOA Negeri Perak dan Kedah . kalau nak tengok lagi banyak, boleh la ke FB JAKOA Perak dan Kedah . tak mampu haih nak share semua . kikiki . dalam fon kami, banyak gambar selfie kami je . oh ye ! kali nie temanya warna biru . sebab tu korang akan nampak lautan biruuuuuuu :P








nak menyelit jugak gambar dua ketul nie . lepas semua dah beransur bersurai, kami dua orang mulalah buat keje kami sendiri iaitu posing sakan . wakakakaka . padahal awal tu dah p amik dah gambar kat tempat nie . tapi punyalah takdak keje, mintak orang lain pulak amikkan gambar . 




sejak keje kat JAKOA Perak dan Kedah nie, dah lali dah orang amik gambar candid . dah lama dah bertabah dengan semua ini . wakakakakaka . nie gambar masa minum air yang rasa masam . so, dah jangan tanya kenapa buat muka macam tu . hokey ? terima kasih abam jurugambar sudi jugak candid gambar pukpuk nie . lalalalalalala

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com