IV Mist | Aromatic Nano Oil

baru-baru nie ika ade la beli satu minyak nie . beli dekat kawan ika . kebetulan dia ada jual . saje lah ika nak try . sebab ika nie kerap bersin . so try je lah . ape salahnye ye . kalau korang berminat, boleh la whatsapp kawan ika, Ain - 0194749006 . Inshaallah dia akan tolong korang ;)



meh la ika share antara kelebihan IV Mist nie

merawat dan memulihara :

  • resdung
  • migrain
  • sakit kepala dan stress
  • jerawat dan jeragat kronik
  • selsema berpanjangan
  • kerap bersin
  • senggugut
  • buasir
  • sakit gigi
  • sakit mata
  • sakit pinggang
  • kurap atau panau
  • terkena air panas
  • gout
  • kuku cekam
  • gigitan serangga berbisa
  • mengawal rambut gugur


cara menggunakan IV Mist nie senang je . korang sembur sahaja . selain daripada Aromatic Nano Oil, ada jugak produk lain yang korang boleh dapatkan seperti IV Kids dan IV Soap . produk IV Mist nie sesuai untuk semua peringkat umur . Alhamdulillah, setakat nie ika pakai IV Mist nie, memang ika dah kurang bersin . kalau tak, dari pagi sampai ke malam la keje nak bersin je . hahahaha :P

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com