Inflatable Baby Bathtub Swimming Pool | Lazada

awal bulan 9, ika dapat anak saudara baru . adik lelaki suami ika . isteri dia dah selamat melahirkan baby girl . ika tumpang gembira . semoga lepas nie ada rezeki ika dan suami pulak . so, ika dan suami pon pulun la dok fikir nak bagi hadiah apa . nak bagi baju baby, kang kejap je baby tu dapat pakai . ye lah . baby kan cepat membesar . last nya ika cari hadiah untuk baby tu kat Lazada . untung dia ada makngah kaki shopping . hahahahaha !

makanya, ika terjumpa la barang nie, Inflatable Baby Bathtub Swimming Pool . ika tanya pendapat suami, suami setuju . ika pon terus je lah beli sebab masa tu memang dah berkenan sangat . hehehe


harga dia ialah RM65.90 . bagi ika takde la mahal sangat sebab baby bathtub nie sesuai untuk newborn baby sampailah budak umur 3 tahun . masa ika beli nie, seller tu ada bagi jugak Leg Air Pump, 5 ketul Ocean Ball dan Repair Kit kot la ade bocor ke hape ke kan . bathtub nie ada dua warna . biru dan merah . ika beli warna merah sebab ada pink gituuu dan anak saudara baru tu girl . so, haruslah pink ! hahahaha 


bathtub nie memang besar . tu ika share kat korang ukuran dia . sesuai untuk baby dan sangatlah tidak sesuai untuk mak ayah baby . ehhhh . bathtub nie material dia PVC yang tebal . so tahanlah kan . ada 4 tempat kalau tak silap ika untuk dipam . jangan risau, seller dah bagi sekali Leg Air Pump tu tapi ika haritu pakai pam tayar basikal sebab lagi cepat . besar ohooo kolam nie . jenuh nak pam pakai yang tu . tapi ok je sebenarnya . boleh exercise sikit :P

kalau korang nak tahu banyak lagi mengenai Inflatable Baby Bathtub nie, boleh baca kat sini : http://www.lazada.com.my/inflatable-baby-bathtub-swimming-pool-eco-friendly-materialsafety-design-amp-comfortable-red-10317315.html . ika sangat syorkan kat korang lepas nie bagi je hadiah nie kat kawan korang yang baru dapat baby . hehehe . happy shopping korang !

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com