Fridge Magnet | Kepink Gift Magnet

holla ! hari nie marilah ika gagahkan diri untuk update satu entry untuk korang . semoga bulan September nie ika ada lah peluang untuk update blog sebanyak mungkin gituuu . doakan semoga ika rajin . hiksss . so, untuk entry permulaan bulan September nie, ika nak share dengan korang satu online shop . 

sempena birthday bff ika awal bulan Ogos yang lepas, ika tempah fridge magnet special untuk bff ika tu . nak bagi hadiah yang lain macam sikit . hahahaha ! so, ika tempah personalized fridge magnet nie dekat Kepink Gift Magnet . harga fridge magnet nie sangatlah berpatutan yang mana bagi ika murah . harga mampu milik orang cakap . serius tak tipu . servis pon sangat baik . owner sangat friendly . mudah untuk berurusan .


ika tak sempat pon sebenarnya nak amik gambar . gambar atas nie ihsan dari bff ika tu kt fb . itulah dia hadiah yang ika bagi kat bff ika tu . hadiah tak seberapa tapi nilai persahabatan itu yang penting . 


kalau korang nak tengok details harga apa yang ika tempah dekat Kepink Gift Magnet nie, korang boleh tengok kat Instagram dia . kat sana ada banyak lagi contoh magnet yang korang boleh tengok . sesuai untuk pelbagai event . tempah dan tengok kualitinya . sure korang akan puas hati .


berminat ? boleh la ke Instagram Kepink Gift Magnet nie . happy shopping ye korang ! :P

2 comments:

  1. wahhh, sweeetnya!!! sy kengkadang bg buku nota yg tempah khas utk birthday bff :D

    ReplyDelete
  2. Thank you Ika.. lama betol baru kak nk comment kan.. ihik ihik..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com