Bubur Lambuk

nak update kejadian bulan puasa yang lepas walaupun dah beberapa bulan berlalu . hahahahaha ! since, blog nie dah macam diari, so ika nak jugak update entry nie . kenangan untuk satu hari nanti . dan ada beberapa entry raya jugak ika akan update walaupun raya dah lama berlalu . kikikiki

masa bulan puasa yang lepas, ofis ika nie ada la buat bubur lambuk . dan memang dah jadi tradisi, tiap-tiap kali bulan puasa, kitorang akan buat bubur lambuk dan agih-agihkan pada ofis-ofis yang di bangunan yang sama . gotong royong nak siapkan bubur lambuk nie memang seronok . masing-masing amik peluang nie untuk buat keje sama-sama . lagi ramai, lagi seronok dan lagi cepat siap . haritu, bukan saje bubur lambuk yang kami buat, ada jugak kuih buah melaka dan jugak kuih keria .

meh la ika share beberapa gambar dengan korang . nak tengok lagi banyak gambar, boleh la ke FB JAKOA Perak dan Kedah .












last but not least, gambar ika . konon buat keje la tu . padahal tukang gelak je . hahahahaha ! oh ye, yang tahun 2013 ika ada update entry . korang boleh baca kat http://www.nooratikahramli.com/2013/08/gotong-royong-bubur-lambuk-dan-buah.html tapi tahun 2014 dan 2015 takdak pulak entry . ke tak buat bubur lambuk eh ? hahahahaha . rasa macam buat tapi tak update entry .

1 comment:

  1. Dapnyaaaa bubur lambuk. Rindu bulan ramadhan. hm. Eh takpe kita suka baca entry throwback ! hehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com