Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


disebabkan kena ceritakan satu produk yang kita pakai/suka/wishlist, so meh la ika ceritakan produk ape yang ika pakai sekarang nie . ika pakai produk dari Cosmoderm . dah masuk tahun ke 3 ika pakai produk nie . Alhamdulillah setakat nie serasi dengan ika . since ika dah takut nak try mana-mana produk lain sebab kulit ika nie sangat sensitif, ika setialah kat Cosmoderm nie . mula-mula pakai produk Cosmoderm nie, ika mula dengan pencuci muka dulu pastu baru ika tambah moisturizer . lepas dah serasi, barulah ika beli produk-produk lain dari Cosmoderm . seriously sangat seronok bila kulit dapat terima produk nie . heeee

5 comments:

  1. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Singgah dari GA yg sama

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com