Photo Book Mini Layflat | Azirah Adnan

baru-baru nie ika ada beli satu photo book . beli dengan blogger, Kak Azi . ika kenal kakak nie masa mula-mula berblog dulu . Alhamdulillah, sampai sekarang pon kami masih berblog dan kakak nie ada buat bisnes . mcm-mcm yang dia jual . so, salah satunya adalah photo book . ika pon try la satu photo book nie yang mana kebetulannya masa tu Kak Azi ada buat promosi la dengan harga yang sangat berpatutan . ika pon grab la satu . nak cuba dulu lah kan . kalau elok, kita repeat order . wahhhh gituuuu .


Alhamdulillah, photo book nie pon dah selamat sampai dekat ika . yang nie saiz dia 5.7" x 4.2" untuk 16page . yang ika beli nie kulit keras (hard cover) punya . meh ika tunjuklah sikit camne photo book ika tu . 




camnilah rupa dia . gambar kat dalam tu sangat clear . shantekkk . dan permukaan dia jenis yang best . nak cakap licin, tak licin sangat dan tak kasar sangat . ehhh . hahahahaha ! tapi seriously sangat puas hati dengan photo book yang ika order nie . 

ika order nie pon disebabkan ika dan suami memang takde amik jurugambar masa kawen, gambar kawen kami mintak orang lain je tolong amikkan . so, ika pon bagilah dalam 20 lebih gambar masa majlis kawen tu kat Kak Azi . so, dia akan pilih dan susun gambar tu . gambar kawen kami memang tak banyak, makanya terpaksalah amik yang mana ada je .

bila dah sampai tu rasa mcm bestnya . lepas nie boleh repeat order pastu buat koleksi photo book . ahhh . ohsem nya . hahaha ! belum pape, dah berangan . ohh ye . ika baru je order photobook untuk gambar raya . tapi yang jenis lain pulak . tak sabar nak bagi gambar raya nie . hehehe

2 comments:

  1. bestnyeeee.. rase mcm nk order jgk.. yela skrg ni gmbr mcm dlm phone je.. kalo phone rosak gmbr ilang.. xde nk buat kenangan.. kalo ade photobook blh jgk belek2.. hehe

    ReplyDelete
  2. weyyy santek. how much does it cost eqah?

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com