Brooch | Broochmarket.com

sebelum raya, ika sempatlah beli online brooch untuk baju kebarung ika . disebabkan kakak ika tak sempat nak belikan untuk ika, terpaksa la ika beli sendiri . mula tu ika ingat nak beli secara walk in la . dah pegi la satu stall nie . memang dah berkenan sangat dengan design kat stall diorang tu tapi malangnya jurujual tu malas nak amik stok yang disimpan dalam almari kat stall tu . so, ika pon malas la jugak nak beli kalau dah diorang pon macam tu kan ?

balik rumah, terus search kat facebook . jumpalah page Broochmarket.com nie . so, tengok la design diorang dan dah jumpa design yang berkenan . terus order dan bayar . malas dah fikir pasal brooch lepas nie . hahahaha !


yang ika beli design nya macam gambar kat atas nie . ada dua warna, silver dan gold . disebabkan baju ika dah warna gold ataupon kuning gituu, ika pon decide untuk amik warna silver . lagipon stok untuk warna gold tu ada 1 je lagi . ika nak banyak . so, ika amik warna silver tu sebanyak 5 ketul . hehehe



Alhamdulillah . brooch pon dah selamat sampai . hahaha . terima kasih Brooch Market ! sangat puas hati . nanti lepas nie boleh la shooping brooch kat situ lagi . yeayyy ! nanti ika up gambar dengan brooch nie pulak lepas nie . kalau rajin lah . kikiki . maklumlah cuti raya nie ika amik cuti panjaaaaaaaaang :P

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com