Bawal Shawl Instant Dua Muka | Wanayen Collection

sebelum nie ika pernah la tempah tudung . tudung untuk match dengan baju raya . so, ika request la nak tudung warna hitam dan gold/mustard . sebab warna baju raya tahun nie hitam dan gold/mustard . raya tahun nie semua sedondon untuk family belah suami ika . disebabkan ika tak pandai pakai shawl, ika tempah la bawal shawl instant dua muka . masih lagi bawal ye anak-anak semua . sebab bagi ika tudung bawal nie lagi sesuai dengan muka ika . tambah pulak ika nie pakai cermin mata . tapi yang ika tempah nie bawal shawl . dua dalam satu gituuuu . ika tempah dengan Wanayen Collection .


tadaaaaa . inilah tudung yang ika tempah tu . tapi sayangnye takde gambar yang ika pakai tudung nie masa raya haritu . kalut di hari raya . hahahaha ! memang tak sempat nak amik gambar . shawl nie dia terletak elok bila pakai . so, shantek la kan ? heee . 

korang yang pesen tak pandai pakai shawl macam ika nie, boleh la try bawal shawl instant dua muka nie . senang je haih nak pakai . kalau taknak yang macam nie, korang boleh tengok banyak lagi koleksi lain kat Wanayen Collection nie . bukan setakat shawl je yang Wanayen Collection jual tapi ade jugak jubah, blouse dan ape lagi eh . heee . semuanya jahit sendiri . bukannya upah orang lain jahit . owner dia sendiri jahit . hokey ?

happy shopping uolsss ! ^^

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com