addicted to Doctors - Korean Drama

sebenarnya ika nie bukannya peminat kpop . ika pernah la layan drama korea nie masa belajar kat U dulu . itupon disebabkan kawan-kawan ika kebanyakannya memang peminat drama/filem korea . so, ika pon join lah sekali tapi takde fanatik sangat . sehingga ke hari nie, ika hanya suka satu je korea drama iaitu Love In Paris . ika rasa citer tu sweet . hahahaha !

tapi baru-baru nie ika dah mula terjebak dengan satu drama korea lagik . ika sangat jarang bukak channel korea kat astro tu . sekali haaa haritu gatal tengok p tengok channel tu . masa tu drama korea Mrs Cops 2 . ika pon layan lah sebab bagi ika citer tu best siap ade aksi bagai . lepas habis citer tu sambung pulak dengan  citer Doctors . kebetulan masa ika tengok tu baru episod 2 . maknanya ika baru tertinggal 1 episod je lah . tengok punya tengok, tersuka tanpa sengaja lah pulak . hahahahaha !


kalau korang mengikuti citer nie dari awal, mesti korang akan rasa nak tengok lagi dan lagi . kahkahkah ! lepastu dalam citer nie siap tunjuk diorang buat operation . yang mana lemah semangat tu bolehlah skip part tu . hehehehe .


nie haaa diorang punya hero dan heroin . geram betoi la tengok dua orang nie . heee . sweet sangat . disebabkan dua orang nie la ika dok tengok citer nie . kalau korang nak tengok jugak citer nie, korang boleh search kat fb . ade je orang upload kat fb tu . heee

4 comments:

  1. tengok laa emergency couple..pun best tau.
    actly Rara nak kata fanatik sgt tu tak juga.
    tapi kalau berkaitan dgn medik mmg Rara jd teruja sgt.
    cuma tu laa citer doctors ni, dah tertinggal episod awl,
    so dia jadi malas nak tgk. nanti nak donlod je.

    citer Two World pun my fren kata best.
    kisah pasal 2 dunia realiti vs webtoon.

    btw, selamat berDoctors ;)

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Hehehe, saya bru nak masuk ep 6..xsilap sekarang dah lebih 10episod.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com