tahun ke 6

pejam celik pejam celik dah masuk tahun ke 6 ika dengan dunia blogging nie . ika mula berblog ni masa tahun 2010 . sekarang dah tahun 2016 . tak sangka mampu bertahan dengan blog nie sampai dah 6 tahun lebih . hehehehe . hampir nak delete blog tu ada la sebab macam dah takde masa nak update segala bagai benda dalam blog nie tapi rasa sayang pulak nak delete .


budak rongoks kat atas nie dah berumur 6 tahun . haiyaaa . cepat je masa berlalu . dalam masa 6 tahun nie dah banyak perubahan pada blog ika nie . berubah wajah dan jugak berubah url . dari http://ikapukpuk.blogspot.com kepada http://www.nooratikahramli.com . kipidapp pukpuk ! :P

kalau korang nak tengok throwback header ika, boleh ke link nie : http://www.nooratikahramli.com/2014/11/header-blog-throwback.html . dulu tiap-tiap tahun buat entry happy anniversary kat blog nie tapi masuk je tahun ke 5, entry pon dah makin berkurang sebab seriously kadang tu ika dah takde masa sangat . kesian kan ? rinduu sangat nak berblog cam dulu tapi dah tak boleh . sekarang masa pon dah terhad .

semoga ika mampu bertahan dengan blog nie sampai 10 tahun . hahahahaha ! nak sampai 6 tahun pon entry dah mengah . inikan pulak 10 tahun . ada lagi 4 tahun ika oii . entah masa tu dah berapa orang anak . kikiki . pape pon, blog nie banyak sangat kenangan yang tercatat . sebab tu laa sayang sangat kat blog nie ^^

2 comments:

  1. saya pulak berblogging awal tahun 2011

    ReplyDelete
  2. lebih kurang laa kite ika...
    tahun berblogging lebih kurang...
    entry pun berkurangan sejak sibuk dengan hidup ni..
    wahh~ gittew..macam sebelum ni tak hidup pulak.

    ;P

    btw, hepi besday utk blog ika.
    semoga bertahan seploh tahun dan selamanya. hihi~

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com